Hoppa till huvudinnehåll

Reseinformation

ANKOMST TILL LUND DEN 13 NOVEMBER

FLYG TILL STURUP
Ni som ankommer till Sturup torsdagen den 13 november kommer att få ett PDF-dokument via mejl tisdag den 11 november. PDF-filen ska printas och tas med på resan, det är en biljett till flygbussarna som kommer att ta er till Lund. Flygbussarna går regelbundet och hållplatsen är precis utanför flygplatsens entrédörrar. I Lund ska ni gå av vid busshållplats Ideon Gammahuset. Be busschauffören ropa ut hållplatsen tydligt. På busshållplatsen kommer ni att bli mötta av någon av faddrarna Orvar Lorimer Olsson, Erik Rydén, Linus Dahlström eller Sasha Pejcic. De kommer att följa er till hotellet Ideon Elite Hotell och äta middag tillsammans med er där.

På morgonen den 14 november kommer ni att hämtas med abonnerad buss utanför hotellet klockan 09.00 och skjutas till Matematikcentrum. En fadder medföljer på resan. På Matematikcentrum registreras ni och kan delta i mingel- och fikastunden då även några utställare och sponsorer är på plast och berättar om sin verksamhet

TÅG TILL LUND
Ni som kommer till Lund med tåg den 13 november kommer att bli mötta på Lunds centralstation av någon av faddrarna, Orvar Lorimer Olsson, Erik Rydén, Linus Dahlström eller Sasha Pejcic. De kommer att stå med en skylt där det står Sonja Kovalevskydagarna. Tillsammans tar ni er till Elite Ideon Hotell och äter middag.

På morgonen den 14 november kommer ni att hämtas med abonnerad buss utanför hotellet klockan 09.00 och skjutas till Matematikcentrum. En fadder medföljer på resan. På Matematikcentrum registreras ni och kan delta i mingel- och fikastunden då även några utställare och sponsorer är på plast och berättar om sin verksamhet

ANKOMST TILL LUND DEN 14 NOVEMBER

ANKOMST MED FLYG
Ni som anländer till Sturup den 14 november kommer att bli mötta på Sturup av Sofie Welander från Malmö kongressbyrå. Tillsammans åker ni taxi till Lund och Sofie registrerar er under taxiresan. Malmö kongressbyrå kommer att vakta över ert bagage hela dagen tills ni kan checka in bagaget på hotellet på kvällen.

ANKOMST MED TÅG
Ni som anländer till Lund med tåg den 14 november kommer att bli mötta av någon av faddrarna Waqar Hameed, Oscar Nilsson, Martin Gröndahl eller Teo Nilsson. De kommer att stå med en skylt ”Sonja Kovalevskydagarna”. (Tänk på att välja den vänstra uppgången). Tillsammans åker ni abonnerad buss till Matematikcentrum. På plats registreras ni och kan delta i mingel- och fikastunden då även utställare och sponsorer är på plast och berättar om sin verksamhet. Malmö kongressbyrå kommer att vakta över ert bagage hela dagen tills ni kan checka in bagaget på hotellet på kvällen.

AVRESA DEN 15 NOVEMBER

På morgonen lördagen den 15 november måste alla som avreser den 15 november checka ut.

AVRESA MED TÅG
De som avreser med tåg mellan 15.00-17.30 måste ta med sig sitt bagage till Matematikcentrum där det kommer att förvaras i ett låst utrymme under dagen. Taxi hämtar vid Matematikcentrum och tar er till centralstationen. Eftersom ni inte kommer att delta i den gemensamma avslutningsmiddagen får ni med er macka och dryck att äta på tåget.  De som avreser efter 18.30 ska låta sitt bagage vara kvar i hotellets bagagerum eftersom vi återvänder till hotellet för en gemensam lördagsmiddag. Taxi tar er sedan från hotellet till Lunds centralstation.

AVRESA DEN 16 NOVEMBER

AVRESA MED TÅG
De som avreser med tåg söndagen den 16 november kommer att bli upphämtade av abonnerad buss 08.45 utanför hotellet. Bussen kör till Centralstationen.

AVRESA MED FLYG
De som avreser med flyg söndagen den 16 november kommer att få bussbiljett till Flygbussarna. Bussbiljetten delas ut under lördagskvällen.

Sidansvarig: webbansvarig@math.lu.se | 2015-11-06