Hoppa till huvudinnehåll

MUR - matematikernas utbildningsråd

MUR, kort för ”matematiker utan randvillkor” är studierådet för matematiker. Vi finns till för att förbättra varje aspekt av studentlivet för matematiker. Detta innefattar delvis att försäkra att kurserna ni tar här är av hög kvalité, att studiemiljön är säker, jämlik och inbjudande. Ingen registrering krävs, alla matematikstudenter är välkomna medlemmar i MUR under sin studietid.

MUR är även, för studenterna, språkrör inför matematik avdelningen. Om du därmed har klagomål angående studierna, kom till oss! Vi har representanter för utbildning, hälsa och säkerhet, jämställdhet och likabehandling, näringslivskontakter samt LUNA, vår kår.


Som matematikstudenter kan även ni bli aktiva medlemmar i MUR. Kom bara förbi MUR-Rummet (MH:144), matematikernas klubbrum, och fråga någon vad positionen du är intresserad av kräver. Utöver det ovanstående planerar MUR även sociala tillställningar såsom inspirerande och motiverande föreläsningar, sittningar, grillningar, fika varje torsdag kl 13:00 samt anordnade aktiviteter med andra studieråd under LUNA - Lunds naturvetarkår.


Följ MUR-matematiker utan randvillkor, på Facebook för att hålla er uppdaterade om allt ovan!

Sidansvarig: webbansvarig@math.lu.se | 2019-12-04