Aktuell studentinformation

Anmälan till kurser för vårterminen 2018

Anmälan till vårterminens kurser görs som vanligt på antagning.se och sista anmälningsdagen är den 16 oktober. Även programstudenter måste söka sina kurser inom programmet på antagning.se. Som programstudent har man platsgaranti på obligatoriska och alternativ-obligatoriska kurser inom programmet förutsatt att man söker i tid.

Det är viktigt att man anmäler sig i tid! Vissa anmälningsalternativ kommer att stängas för sen anmälan efter den 16 oktober. Endast i mån av plats kommer vissa kurser att öppnas för sen anmälan i anslutning till terminsstart.

Kurser i matematik höstterminen 2017

Höstterminen har startat måndagen den 28 augusti.

Information om introduktionsmöten, schemata och skriftliga tentamina för samtliga kurser i matematik finns tillgänglig i schemaläggningsverktyget TimeEdit-webb. Mer information om TimeEdit finns under rubriken Schema i vänstermenyn.

Hemsidor för höstterminens kurstillfällen finns för samtliga matematikkurser i live@lund.

Lunds Matematiska Sällskap

Missa inte Lunds Matematiska Sällskap!
Regelbundna möten med intressanta föredrag av inbjudna föreläsare. Efter föredragen kan man också enligt tradition avnjuta en god måltid för en liten penning. Läs mer på Lunds Matematiska Sällskaps webbplats