Aktuell studentinformation

Anmälan till kurser för höstterminen 2017

Anmälan till höstterminens kurser görs som vanligt på antagning.se och sista anmälningsdagen är den 18 april. Även programstudenter måste söka sina kurser inom programmet på antagning.se. Som programstudent har man platsgaranti på obligatoriska och alternativ-obligatoriska kurser inom programmet förutsatt att man söker i tid.

Det är viktigt att du anmäler dig i tid! Vissa anmälningsalternativ kommer att stängas för sen anmälan efter den 18 april. Endast i mån av plats kommer vissa kurser eventuellt att öppnas för sen anmälan innan höstterminen startar.

Kurser i matematik, vårterminen 2017

Vårterminen startar måndagen den 16 januari. Här hittar du aktuell information om introduktionsmöten, kommande tentamina, samlat kursschema, mm.

Mer detaljerad information finns på respektive kurshemsidor.

Antagna studenter kommer att få mer detaljerad information om kursstart i början av januari. Är man reservplacerad eller har gjort en sen anmälan till någon av våra kurser, så kommer man att få besked om eventuell antagning i nära anslutning till terminstarten.

Lunds Matematiska Sällskap

Missa inte Lunds Matematiska Sällskap!
Regelbundna möten med intressanta föredrag av inbjudna föreläsare. Efter föredragen kan man också enligt tradition avnjuta en god måltid för en liten penning. Läs mer på Lunds Matematiska Sällskaps webbplats